Абонирайте се за нашия бюлетин и получете 10% отстъпка!

Winframer “TYPE 3” – система за изнесен монтаж

Висока товароносимост и пренос на натоварване в едно

ISO-TOP WINFRAMER „ТИП 3“ на СИСТЕМАТА ПРЕД СТЕНА се състои от носещи, топлоизолиращи системни профили, изработени от високо компресиран THERMAPOR. Отличната топлопроводимост на формованите части гарантира перфектно интегриране в EWIS и оптимални Ψ-стойности (Psi). По този начин се оптимизират топлинните мостове и се постига висока степен на изолация в областта на кухината, което предотвратява риска от образуване на мухъл в зоната на свързване около отвора на прозореца.

„ТИП 3“ осигурява висока товароносимост и прехвърляне на натоварване в едно. Високата плътност от 150 kg / m3 не само осигурява много добра носеща способност за носене на тежести на прозорците, но също така е достатъчно здрава, за да прехвърли всички други натоварвания безопасно върху зидарията. ISO-TOP WINFRAMER
СИСТЕМНИТЕ ПРОФИЛИ могат да бъдат допълнително подсилени с помощта на носещи скоби, изработени от алуминий. По-специално с големи елементи, това оставя достатъчно поле за повишени натоварвания и изпълнение на изискванията, определени в TRAV / DIN 18008-4 и директивата ETB.

 

КОМПОНЕНТИ

ISO-TOP WINFRAMER SYSTEM PROFILE 80 – 180/80

Разполагаме с ISO-TOP WINFRAMER SYSTEM PROFILE 80/80 в гамата за директен монтаж на прозоречни системи пред носещата стена и за перфектно интегриране в EWIS. С много висока плътност на материала от 150 kg/m³ и отлични носещи и топлоизолационни свойства, профилът на системата е идеален за монтаж пред стена в еднофамилни и многофамилни къщи и други строителни проекти. ISO-TOP WINFRAMER SYSTEM PROFILE 80 / 80 е с идеални размери за повечето приложения. Системните профили осигуряват оптимална основа за цялостно уплътняване на фугата на прозореца. Запечатването в съответствие със Закона за енергетиката на сградите (EnEV е в сила от 31.10.20) и RAL може да се извърши или с помощта на многофункционални уплътнителни ленти или други системни продукти от ISO³-WINDOW SEALING SYSTEM.
Системни профили с изпъкналост от 120, 140, 160 и 180 mm и височина 80 mm се предлагат за допълване на размерите 80 / 80. С тези размери могат да бъдат изпълнени всички стандартни строителни приложения.
За допълнителна стабилност, допълнителни опорни скоби, изработени от алуминий, могат да се вмъкнат в съществуващите конзолни слотове в ISO-TOP WINFRAMER SYSTEM PROFILE и да се свържат сигурно към носещата стена по време на фиксирането към зидарията. Това е предимство, когато трябва да се монтират много големи и тежки елементи в предната рамка за монтаж на стена около отвора на прозореца.

ISO-TOP WINFRAMER INSULATING BARS

EWIS обикновено излиза значително отвъд слоя на прозореца навън.

Winframer Type 3 - система за изнесен монтажЗа да се осигури перфектна връзка между СИСТЕМНИТЕПРОФИЛИ ISO-TOP WINFRAMER и EWIS всеки път, могат да се използват ISO-TOP WINFRAMER Изолационни ленти. Тези системни компоненти се предлагат в два различни стандартни размера, както и под формата на перваза на прозореца. Ние също така предлагаме решения по поръчка и изработка по поръчка в зависимост от изискванията на проекта.

ISO-TOP WINFRAMER АЛУМИНИЕВИ КОНЗОЛИ*

Конзолните слотове, интегрирани в СИСТЕМНИТЕ ПРОФИЛИ ISO-TOP WINFRAMER, са предназначени за п

Алуминиеви конзоли Winframer type 3

оставяне на ISO-TOP WINFRAMERALUMINIUM КОНЗОЛИ за допълнителна стабилизация, когато е необходимо. Поради тази причина слотовете на конзолата са проектирани така, че АЛУМИНИЕВИТЕ КОНЗОЛИ ISO-TOP WINFRAMER могат да се изрязват по дължина от екструдирани алуминиеви профили на строителната площадка и да се поставят. След като АЛУМИНИЕВИТЕ КОНЗОЛИ ISO-TOP WINFRAMER са захванати плътно в слотовете на конзолата и по този начин интегрирани в системните профили, те могат да бъдат фиксирани заедно със системните профили към зидарията в хода на нормалния монтаж. Това може да бъде предимство, особено когато трябва да се монтират много големи елементи, възникват много големи натоварвания на крилата или се поставят други допълнителни изисквания към конструктивния дизайн или закрепване, като напр. TRAV и ETB.

ISO-TOP СТРОИТЕЛНИ ЛИСТОВЕ WF3

Строителни листове Winframer Type 3
ISO-TOP СТРОИТЕЛНИ ЛИСТОВЕ WF3, изработени от THERMAPOR с висока плътност, предлагат възможност за индивидуална, конструктивна адаптация за монтажни и уплътнителни детайли на ВЪНШНА СТЕНА Изолационна система ISO-TOP WINFRAMER. Те могат да бъдат изрязани по размер и геометрия, по индивидуални изисквания, на строителната площадка. Могат да се използват както като адаптерни листове в комбинация със системните профили, така и поотделно като профили на подконструкция, облицовки и лайсни на перваза и при монтаж на щори и щори.

СИСТЕМНО ЛЕПИЛО ISO-TOP FLEX-ЛЕПИЛО WF

ISO-TOP FLEX-ADHESIVE WF е висококачествено, неутрално втвърдяващо се, еднокомпонентно, постоянно гъвкаво лепило на хибридно-полимерна основа. Той е разработен специално за залепване на СИСТЕМАТА ЗА ИНСТАЛИРАНЕ НА СТЕНА ISO-TOP WINFRAMER и прави възможно структурното залепване на системата без напрежение. ISO-TOP FLEX-ADHESIVE WF също се използва за уплътняване и залепване на ъглови връзки и може да се използва върху влажни повърхности. Вижте листовката с данни за продукта ISO-TOP FLEX-ADHESIVE WF за допълнителна информация.

ПРЕДИМСТВА НА ПРОДУКТА

прозорците могат да се монтират във външното ниво на топлоизолация
обширни индивидуални тестове от тестващи институти**
оптимална интеграция в EWI системи
херметично свързване към зидарията
оптимизиране на Ψ-стойността благодарение на високо топлоизолационни профили
лесно регулиране на дължината с помощта на стандартни циркуляри
лесен монтаж благодарение на връзката “ластовича опашка”.
идеална основа за 3-степенно уплътняване с многофункционални ленти за уплътняване на фуги
отличен за енергийно обновяване на сгради
отговаря на изискванията на Закона за енергетиката на сградите (EnEV е в сила на 31.10.20 г.) и препоръките на RAL „ръководство за монтаж“
сертифициран компонент за пасивна къща
може да се комбинира със системните продукти на ISO³-WINDOW SEALING SYSTEM

10 години гаранция за функции*

* При условията на производителя (достъпно при поискване)

** Системите за монтаж пред стена в момента не са обект на никаква регулация от DIBt. Следователно одобренията като aBG или abZ трябва да бъдат обхванати от индивидуални тестове. Подробности за одобрението като пред стенна инсталационна система за строителни проекти трябва да се получат индивидуално от отговорния офис за планиране.

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

Висока товароносимост и пренос на натоварване
ISO-TOP WINFRAMER „TYPE 3“ осигурява висока носеща способност и прехвърляне на натоварването в едно. Високата плътност от 150 kg/m³ осигурява не само много добра носеща способност за поемане на тежести на прозорците, но също така е достатъчно здрава, за да прехвърли всички други натоварвания безопасно върху зидарията. СИСТЕМНИТЕ ПРОФИЛИ ISO-TOP WINFRAMER могат да бъдат допълнително подсилени с помощта на носещи скоби, изработени от алуминий. За тази цел в системните профили са интегрирани плътно прилепнали слотове за конзола. По-специално с големи елементи, това оставя достатъчно поле за повишени натоварвания и изпълнение на изискванията, определени в TRAV и директивата ETB.

Лесен процес на инсталиране

СИСТЕМАТА ПРЕД СТЕНА ISO-TOP WINFRAMER „ТИП 3“ може да се използва за монтаж на прозорци в изолационния слой. Натоварванията от засмукване на вятъра, мъртвите и крилата се поемат директно от СИСТЕМНИТЕ ПРОФИЛИ НА ISO-TOP WINFRAMER и се прехвърлят към носещата стена. За да се постигне това, СИСТЕМНИТЕ ПРОФИЛИ ISO-TOP WINFRAMER се залепват директно към зидарията с помощта на хибридното лепило на полимерна основа ISO-TOP FLEX-ADHESIVE WF и допълнително се завинтват на място. Механичното закрепване на елементите на прозореца става посредством стандартни винтове за прозорци. Многофункционалните ленти за уплътняване на фуги или фолиа за свързване на прозорци от нашата гама ISO³-WINDOW SEALING SYSTEM са идеални за запечатване на прозорци.

Оптимално регулиране на дължината

Системните профили имат връзка “ластовича опашка” в края за бърз и лесен монтаж. Това позволява на системните профили да се монтират лесно и практично. Фугите се запечатват със системното лепило ISO-TOP FLEX-ADHESIVE WF преди системните профили да бъдат монтирани към повърхността на стената. За това има специални лепилни канали в челните фуги. Подходящи дължини могат да бъдат подготвени предварително в сервиза.

За индивидуално регулиране на системата за външна изолация на стени, СИСТЕМНИ ПРОФИЛИ ISO-TOP WINFRAMER имат проходен жлеб отпред. Той съдържа затягащи перки за фиксиране на опционални изолационни профили и форми на перваза на прозореца на място.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Winframer “TYPE 3” – система за изнесен монтаж”