Абонирайте се за нашия бюлетин и получете 10% отстъпка!

Tadelakt- водоустойчива, гладка варова мазилка с вид на плоча. Използва се за бани

 

ЦЕНА ПРИ ЗАПИТВАНЕ!

 

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.

Tadelakt от UKU: Революционно Варово Покритие за вашата баня или мокри помещения

 

мазилки за баня Таделакт

Открийте Изкуството на Tadelakt

Tadelakt е традиционно мароканско варово покритие с вековна история, датираща от времето на древните римляни, но перфекционирано в Мароко. Известно със своята водоустойчивост и гладка повърхност, Tadelakt буквално означава “да търкаш” или “да масажираш” на арабски. Традиционно се прилага в хамамите и кралските палати, като също така се използва за създаване на елегантни интериори и екстериори. Тази уникална техника включва нанасяне на множество слоеве и последващо полиране с камък и сапун от маслиново масло, което придава на повърхността му неповторим блясък и гладкост. Tadelakt е екологичен избор, който съчетава естетика и функционалност, като същевременно подчертава устойчивостта и здравословното живеене.

Свойства и Предимства

Tadelakt от UKU е изключително устойчив и екологичен продукт с редица свойства и предимства. Той е водоустойчив, което го прави идеален за бани и влажни помещения, предлага уникална естетика с гладка и блестяща повърхност, която може да бъде оцветена в различни нюанси. Поради своята естествена съставка, Tadelakt е напълно натурален и спомага за създаването на здравословна жилищна среда, като същевременно предлага отлична звукоизолация и топлоизолация.

 

Начини на Полагане

Полагането на Tadelakt е уникален процес, който изисква внимание към детайла и специализирани техники. Той включва подготовка на повърхността, нанасяне на няколко слоя варова мазилка, последвано от полиране с камък и третиране със сапун от маслиново масло за постигане на водоустойчивост и блестящ завършек.

Заместител на Плочките за Бани

Tadelakt е прекрасен заместител на плочките за бани благодарение на своите водоустойчиви свойства и естетическа красота. Той предлага гладък, безшевен завършек, който е идеален за създаване на елегантни и функционални баневи пространства без необходимостта от фуги. Tadelakt е изключително устойчив на влага и мухъл, като същевременно добавя топлина и органичност в интериора на банята. За допълнителна информация, моля посетете UKU Tadelakt.

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Tadelakt- водоустойчива, гладка варова мазилка с вид на плоча. Използва се за бани”