SWISSPACER С ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ НА GLASSTEC

Ако си осигурите посещение на Glasstec (Дюселдорф) на 23-26 октомври, със сигурност ще има какво да видите! Щандът на SWISSPACER е в зала 11, щанд F42.

Ще бъде представен SWISSPACER AIR. На живо ще има демонстрации как този иновативен продукт регулира вътрешното налягане в запечатаното пространство на стъклопакета, за да се избягват проблеми, свързани с промените в атмосферното налягане и височините. На щанда ще се раздават и мостри за посетителите.

 

 

Друго важно представяне, което ще намери място на изложението е приложението SWISSPACER CALUWIN – калкулатор на енергията при различни комбинации на дебелина на стъклото и стъклопакета, брой камери на стъклопакета, профили, дистанционери. Сами ще може да опитате как работи калкулатора, като задавате своя избор от дисплей на iPhone, който ще излиза на гигантски екран.

 

Производители на стъклопакети, производители на дограми и монтажници, ще могат да видят отблизо мостри на изработени рамки със стъклопакети с дистанционери ADVANCE и ULTIMATE, и Georgian Bar (григорианска решетка) – техните последни иновации за традиционни прозорци.

 

Дистанционерите SWISSPACER могат да бъдат обработени по няколко начина, вкл. огъване с нагряване или ръчно, което ще бъде показано на щанда. Посетителите ще могат да се запознаят с опциите за машини за огъване на SWISSPACER, като екип ще е на разположение за поясняване и представяне на различните възможности.

 

SWISSPACER е наш дългогодишен партньор-доставчик на “Топъл край” – дистанционери за стъклопакети. Ние също ще бъдем на щанда. Заповядайте да се запознаете с новостите на фирмата.

 

от Силико ООД

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *