Swisspacer ADVANCE – Топъл край дистанционер в 6 цвята

Топъл край дистанционер в различни цветове. Разберете какви са предимствата на така известния PVC дистанционер! След прочитането ще разберете, че само от смяна на дистанционера ще намалите сметките си за утопление!

ЦЕНА ПРИ ЗАПИТВАНЕ!

 

[contact-form-7 id=“988″ title=“Zapitvane“]

(1 клиентски отзив)

Описание на дистанционер Swisspacer Advance

(Uw) сеопределяпоформула,включващахарактеристикитенатритенай-важникомпонентанапрозореца: (Uf) – Коефициент на топлопреминаване на профила / рамката (W/m2.K) – PVC/ Алуминиевия профил (Ug) – Коефициент на топлопреминаване на стъклопакета (W/m2.K) – Стъклопакета
(Psi- стойност) – Коефициент на линейно топлопреминаване по контактната повърхност между прозореч- ната рамка, стъклата и дистационерната рамка ( W/m.K) – Дистанционера.

Тоест, освен стандартното питане към доставчика на дограмата: „ Колко камери е PVC профила ? “- задължително трябва да се заинтересувате от характеристиките на стъклопакета – какви по качества стъкло, брой камери и вид дистанционер са вложени в него.? За Ваша информация – 22% от преноса на топлина през прозореца минава през алуминиева дистанционерна рамка, която се явява топлинен мост между двете стъкла.

За да се намали този негативен ефект – решението е едно – замяна на алуминиевия дистанционер с топлоизолационен – т.н. „Топъл Край“ дистанционер.

Представяме Ви лидера сред този тип дистанционери – SWISSPACER Ultimate, производство на швейцарската фирма SWISSPACER ( www.swisspacer.com). Избирайки влагането му в стъклопакетите на Вашите обекти, освен по-добрата естетика ( 6 различни цвята поддържани на склад),
ще получите още две много важни предимства:

Силно намаляване на конденза в по краищата на стъклопакета откъм стаята през зимата!

Силно намаляване на неприят- ното усещане за течение, когато сте близо до прозореца, което се получава вследствие на голямата разлика на температурите в стая- та и тези по стъклопакета!

Тези значителни подобрения на Комфорта в стаята се получават благодарение на повишаването на повърхностната температурата на стъклопакета откъм стаята средно с 5-6 градуса!

И накрая всичко това рефлектира и на пестенето на енергия за отопление / охлаждане и по ниски сметки за собствениците на сградите.

Топлоизолацията на един прозорец се измерва с коефициента на топлопреминаване на целия прозорец (Uw).

Колкото по-ниска е стойността на този коефициент, толкова е по-добра е топлоизолацията.

За повече информация: www.silico-bg.com

В линка ще видите примери за обекти направени със Swisspacer Advance

Описание

Предимства

Съвети

Доклади

ДОКЛАД НА DOW CORNING за направа да гоклеми стъклопакети с Swisspacer

SWISSPACER PRESENTATION

1 отзив за Swisspacer ADVANCE – Топъл край дистанционер в 6 цвята

  1. Мишо

    Не е Swisspacer Ultimate, но е доста красив

Добавяне на отзив