Swisspacer ADVANCE – Топъл край дистанционер в 6 цвята

Топъл край дистанционер в различни цветове. Разберете какви са предимствата на така известния PVC дистанционер! След прочитането ще разберете, че само от смяна на дистанционера ще намалите сметките си за утопление!

ЦЕНА ПРИ ЗАПИТВАНЕ!

 

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.

(1 клиентски отзив)

Описание на дистанционер Swisspacer Advance

(Uw) сеопределяпоформула,включващахарактеристикитенатритенай-важникомпонентанапрозореца: (Uf) – Коефициент на топлопреминаване на профила / рамката (W/m2.K) – PVC/ Алуминиевия профил (Ug) – Коефициент на топлопреминаване на стъклопакета (W/m2.K) – Стъклопакета
(Psi- стойност) – Коефициент на линейно топлопреминаване по контактната повърхност между прозореч- ната рамка, стъклата и дистационерната рамка ( W/m.K) – Дистанционера.

Тоест, освен стандартното питане към доставчика на дограмата: „ Колко камери е PVC профила ? “- задължително трябва да се заинтересувате от характеристиките на стъклопакета – какви по качества стъкло, брой камери и вид дистанционер са вложени в него.? За Ваша информация – 22% от преноса на топлина през прозореца минава през алуминиева дистанционерна рамка, която се явява топлинен мост между двете стъкла.

За да се намали този негативен ефект – решението е едно – замяна на алуминиевия дистанционер с топлоизолационен – т.н. „Топъл Край“ дистанционер.

Представяме Ви лидера сред този тип дистанционери – SWISSPACER Ultimate, производство на швейцарската фирма SWISSPACER ( www.swisspacer.com). Избирайки влагането му в стъклопакетите на Вашите обекти, освен по-добрата естетика ( 6 различни цвята поддържани на склад),
ще получите още две много важни предимства:

Силно намаляване на конденза в по краищата на стъклопакета откъм стаята през зимата!

Силно намаляване на неприят- ното усещане за течение, когато сте близо до прозореца, което се получава вследствие на голямата разлика на температурите в стая- та и тези по стъклопакета!

Тези значителни подобрения на Комфорта в стаята се получават благодарение на повишаването на повърхностната температурата на стъклопакета откъм стаята средно с 5-6 градуса!

И накрая всичко това рефлектира и на пестенето на енергия за отопление / охлаждане и по ниски сметки за собствениците на сградите.

Топлоизолацията на един прозорец се измерва с коефициента на топлопреминаване на целия прозорец (Uw).

Колкото по-ниска е стойността на този коефициент, толкова е по-добра е топлоизолацията.

За повече информация: www.silico-bg.com

В линка ще видите примери за обекти направени със Swisspacer Advance

Описание

Предимства

Съвети

Доклади

ДОКЛАД НА DOW CORNING за направа да гоклеми стъклопакети с Swisspacer

SWISSPACER PRESENTATION

1 отзив за Swisspacer ADVANCE – Топъл край дистанционер в 6 цвята

  1. Мишо

    Не е Swisspacer Ultimate, но е доста красив

Добавяне на отзив