Абонирайте се за нашия бюлетин и получете 10% отстъпка!

Открийте перфектната звукоизолация за вашия дом В категорията "Звукоизолация" на Silico-bg.com ще намерите разнообразие от висококачествени продукти, които ще ви помогнат да създадете по-тиха и комфортна среда. Нашите звукоизолационни панели и варо-корови мазилки са перфектното решение за вашите нужди.

Показване на 6 резултата

Звукоизолация и системи за звукоизолация

Тук ще намерите разнообразие от висококачествени продукти, които ще ви помогнат да подобрите акустичния комфорт във вашия дом или офис. Нашите продукти включват звукоизолационни панели и варо-корови мазилки, които са идеални за различни приложения. Изберете от нашата гама звукоизолационни продукти и се насладете на по-тих и комфортен дом.


Продукти на PhoneStar: PhoneStar Tri: Високоефективен панел за звукоизолация, идеален за стени и подове. PhoneStar Twin: Двойно слойна звукоизолация за допълнителна защита. PhoneStar 25: Универсален звукоизолационен панел за различни строителни проекти. Продукти на Diathen: Diathonite Acoustix+: Екологична варо-корова мазилка с отлични звукоизолационни свойства. Argatherm Acoustix+: Високоефективна мазилка за звукоизолация, подходяща за вътрешни и външни стени.