Силико ООД с нов сайт, вече 3 пъти по-бърз и удобен!

Силико с нов сайт

Често чувахме оплаквания от клиенти, като Вас, че трудно се навигирахте в сайта ни и не успявахте да намерите това за което сте дошли! С гордост можем да твърдим, че този проблем вече е отстранен. В тази публикация ще научите разберете какви продукти предлагаме и как да се навигирате в сайта.

Силико ООД с нов сайт

 

Когато посетите началната страница silico-bg.com и плъзнете надолу ще разберете малко повече информация за нас, а отдолу може да разгледате продуктовите категории. Когато натиснете на някоя от тях, ще бъдете закарани там и ще видите всички продукти от категорията.

 

Надолу може да намерите всички наши партньори, натиснете на който и да е бутона ще ви отведе в профила на доставчика, където може да разгледате предлаганите от него продукти.

 

Най-отдолу ще откриете начини за контакт с нас, както и препратка към страницата със защита на личните данни.

 

В секция Строителсто ще видите всички продукти които предлагаме, разделени в категории. Когато натиснете съответната категория която ви интересува, ще ви се покажат продуктите. Някои продукти, например дистанционера Топъл Край, Swisspacer Advance, няма цена – за това може да направите запитване и да научите повече след като се обате по телефона или ако ни пишете.

Останалите продукти имат цена, за това изберете количеството което ще желаете, размера (ако е приложимо) и ще ви излезе цената на продукта с включено ДДС. След като натиснете бутона „Купи“ продукта ще е добавен в количката и вие може да решите дали да преминете към приключване на поръчката или да продължите с пазаруването. Ако искате да приключите поръчката си, отидете в количка.

 

В секция Количка, може да влезете във вашия профил по 3 начина:

  1. С въвеждане на данните си по ръчно
  2. С гугъл
  3. С Фейсбук

Използвайте един от тези начини, за да направите акаунт при нас, така при следващи пазарувания, няма да ви се налага да въвеждате данните си отново! След като сте избрали, въведете данни за доставка и може посочите адреса на доставка до офис на Еконт. Плащането може да направите с наложен платеж или плащане онлайн с карта.

 

Ние ще ви обслужим в рамките на няколко дни.

 

Приятно пазаруване от отбора на Силико!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *