Нова група продукти – мембрани и лепенки за покриви и фасади

НОВА ГРУПА ПРОДУКТИ – подпокривни, фасадни и интериорни мембрани, лепенки и консумативи за полагането им

 

Силико въвежда нова група продукти, с което обогатява своята гама от висококачествени материали за строителството.

В стремежа си да опосредстваме създаването на качествен краен продукт, ние предлагаме на своите клиенти най-доброто и създаващо най-висока потребителска стойност по отношение на комфорт и здравословна среда.

Всеки търговец се е сблъсквал в своята дейност с определен процент клиенти, които поставят приоритетни изисквания за най-ниска цена. Това явление е добре познато и  на нас. Ние особено ценим онзи процент клиенти, които търсят най-вече висока ефективност и високи технически параметри и предимства на използвания продукт и сме готови да посрещнем техните изисквания и очаквания.

Corotop мембрани – тази група включва силно паропропускливи, водоустойчиви, здрави, въздухо-непроницаеми подпокривни и фасадни мембрани.

Corotop Red Strong 180 е трислойна паропропусклива, водоустойчива мембрана, която се предлага със самозалепваща лента, улесняваща монтажа.

Corotop Power 230 представлява трислойна, силно паропропусклива мембрана с тегло 230 гр/кв.м. Тя има допълнителен мъхест слой от долната страна, който е с попиващи влагата функции за по-добро влагоотвеждане.

Corotop Open 200 е предназначена за вентилируеми фасади. Тя е здрава, двуслойна паропропусклива мембрана с полиуретаново покритие, гарантиращо отлична водоустойчивост, въздушна и ветрова непроницаемост и дълготрайна атмосфероустойчивост.

Corotop Oplot 250 се използва за метални покриви. Представлява 3D мултифункционална мрежеста подложка, направена от PP (полипропилен), която действа като разделителен и дренажен слой за по-добра циркулация на въздуха.

За да посрещнем напълно нуждите на клиента, при монтажа на посочените мембрани, включихме в нашата гама и специализирани хидроизолационни и предпазни лепенки (Gerband 386, Gerband 587, Gerband 586, Gerband 940, Gerband 603, Gerband 605.25, Gerband 608, Gerband 617) от наш дългогодишен партньор – Gerlinger GmbH – Германия, които лепенки основно се прилагат при изолирането на покриви и фасади.

Заедно с всичко това сме съобразили и необходимостта от използването на силиконов валяк за равномерно притискане и по-здраво лепене, хибридно лепило и уплътнител (Fortax 6600) за залепване на фасадни елементи, подпокривни и стенни мембрани и грунд (Gerband 6300) за ронливи и по-трудно лепливи повърхности, с цел подобряване на лепенето на гореспоменатите различни видове ленти и мембрани.

 

Повече информация може да прочетете в сайта – www.silico-bg.com, а за консултация и технически съвет, позвънете на посочените телефони в сайта.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *