Абонирайте се за нашия бюлетин и получете 10% отстъпка!

НОВА ГРУПА ПРОДУКТИ – СИЛИКОНОВИ УПЛЪТНИТЕЛИ ЗА ФУГИРАНЕ

СИЛИКО ООД ПРЕДСТАВЯ НОВИ ПРЕМИУМ СИЛИКОНОВИ УПЛЪТНИТЕЛИOTTOSEAL

От доста време, Силико ООД се асоциира като надежден доставчик на  продукти с високо качество и решения, в областта на производството на енергоспестяващи стъклопакети и монтаж на дограми и фасади.

Избирайки продуктите на Силико ООД вие си гарантирате качество.

В стремежа си да предложим най-доброто на пазара и да се отличим от масово предлаганите икономични продукти и решения, от началото на месец Юни 2019 г., ние започнахме работа с утвърдения германски производител на силиконови, хибридни и полиуретанови уплътнители и лепила – OTTO CHEMIE GmbH.

OTTO CHEMIE са лидери в производството на редица специализирани продукти от висок клас и утвърдено качество и предлагат огромен наличен асортимент от цветови решения, които нашата фирма ще предложи на българския пазар.

Представяме на Вашето внимание следните групи силиконови уплътнители, в опаковки по 310 мл. туби:

 

Нов за нашия пазар – силиконов уплътнител за различни синтетични подови покрития – с възможност за доставка на 44 цветови разновидности

 

Добре познатия атмосфероустойчив силиконов уплътнител за каменни фуги –  с възможност за доставка на 46 цветови разновидности

 

Висококачествен санитарен силиконов уплътнител за бани, СПА зони и кухни – с възможност за доставка на 82 цветови разновидности

 

Висококачествен атмосфероустойчив силиконов уплътнител за фугиране (от външната страна на прозорците към зида, приложим също и за различни уплътнявания на конструкции – с възможност за доставка на 48 цветови разновидности.

 

С индивидуален и гъвкав подход, даваме всичко от себе си в работата за удовлетворението на клиента, съобразявайки се със специфичните му потребности.

Разполагаме с широка цветова гама за всеки от уплътнителите и възможност за доставка в рамките на няколко дни.

Минималното количество за доставка от отделен цвят, без оскъпяване е един кашон от 20 туби.

 

Повече информация и подробности относно модели и цветове може да прочетете в секция OTTO-CHEMIE ПРОФЕСИОНАЛНИ УПЛЪТНИТЕЛИ И ЛЕПИЛА на нашия сайт, а за консултации или технически съвет, позвънете на посочените за контакт телефони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *