Nest – негорим сандвич изолационен продукт без аналог

Nest негорима мембрана за вътрешна изолация

Като ексклузивен дистрибутор на Winco Technologies – Франция, Ви представяме негоримата сандвич изолационна мембрана за вътрешно приложение – Nest.

Продуктът е производство на френската фирма Winco Technologies, сертифицирана съгласно Система за управление на качеството ISO 9001 и ISO 14001 – стандарт за управление по отношение на околната среда. Тези два стандарта осигуряват постоянно качество на производството, избор и употреба на суровини с ограничено въздействие върху околната среда.

Nest е негорим сандвич изолационен продукт без аналог. Със своята 97% рефлективност, той е подходящ продукт за вътрешни подобрения и ремонти, който позволява ефективно да се изолират всички стени (тавански помещения, допълнителни пристройки, гаражни врати и други) с максимална икономия на място.

Мембраната е лесна за монтаж – може да се пробива или завинтва, незапалим е и запазва формата си с течение на времето.

 

 

Структура на Nest 

 

 

Със своята малка дебелина (6 мм), високата плътност на стъклената вата и чистите слоеве алуминиево фолио, NEST е отличен еквивалент на повечето дебели изолационни материали. Идеален е за тавански помещения, както и за преобразуването на малки стаи (като напр. гаражи, мокри помещения) в стаи за живеене. NEST също може да се използва като топло и шумоизолационен материал за гаражни врати, каравани…

Освен свойството му да отразява топлината, излъчена от топлинния източник (отоплителния уред през зимата вътре в помещението, слънчевата топлина през лятото отвън) и да предотвратява изтичането на въздух, заради ниската емисивност (излъчваемост) на слоевете от чисто алуминиево фолио, инсталирането на NEST ще ви даде термично съпротивление от 1.4

 

Повече информация за монтажа, техническите данни, както и брошура на продукта, може да откриете тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *