Показване на 7 резултата

Swisspacer LogoОснована през 1998 г., SWISSPACER е част от групата Saint-Gobain. Компанията се разраства бързо в световен мащаб и вече е лидер на много пазари.
Неговото уникално предимство за „универсална полезност“ – производители от всякакъв размер могат да се възползват от неговата високопроизводителна дистанционна лента с топъл ръб – задвижи неговия растеж.
Малките оператори могат да правят единици на ръка направо „извън кутията“; по-големите производители могат да го използват на своите съществуващи машини за запечатани единици, като по този начин избягват необходимостта да инвестират в скъпи нови специализирани машини, докато най-големите могат да направят най-енергийно ефективните запечатани единици в мащаб, използвайки автоматизирани високопроизводителни машини за огъване и заваряване. Повечето от по-големите производители на запечатани модули в Европа разчитат на SWISSPACER, за да направят най-енергийно ефективните двойни и тройни стъклопакети.
Централният офис е в Швейцария, с производство в Швейцария, Германия и Полша. Централният склад се намира в Германия за логистична ефективност и оптимален обхват.
Относно Saint-Gobain
Saint-Gobain е световен лидер на пазара за жилищно строителство, ремонт и строителство. Проектира, произвежда и разпространява широка гама строителни материали, с акцент върху разработването на иновативни решения за енергийна ефективност и опазване на околната среда. Saint-Gobain работи в тясно партньорство с най-престижните университети и лаборатории, за да продължи да разработва продукти, които подобряват качеството на живота на хората.
Създадена във Франция през 1665 г., Saint-Gobain е една от 100-те най-големи индустриални групи в света. В него работят 191 500 души в 64 страни по света.
https://en.swisspacer.com/products