Ново

91.20 лв.259.20 лв. С ДДС

Специални предложения

Diathonite Deumix + – мазилка против изсолване на стени

110.30 лв. С ДДС

Diathonite Deumix + е иновативен продукт, комбиниращ вар, корк, глина и хидравлична вар за ефективно управление на влагата и реставрация на стени. С неговата висока паропропускливост, термична устойчивост и сертификации за устойчивост, той обещава сухи, топли и здравословни пространства.

Още

Diathonite Thermactive.037 Топлоизолационна мазилка

225.31 лв. С ДДС

Diathonite Thermactive.037 е иновативна мазилка с ниско въздействие върху околната среда, гарантираща отлична топлоизолация и качествен вътрешен въздух. Благодарение на своите устойчивостни и производителностни сертификации, тя отговаря на най-високите европейски и британски стандарти. С Diathonite Thermactive.037 може да постигнете оптимален термичен комфорт, енергоспестяване и благополучие във вашия дом или сграда. λ = 0,037 W/mK μ = 3

Още

Argatherm – „топла“ варова финишна мазилка

87.96 лв. С ДДС

Argatherm от Diasen: Лек шпакловъчен състав на база вар, разработен с фина минерална структура, предлагащ изключителна топлоизолация и дишащи свойства. Идеален за вътрешно и външно приложение, Argatherm е перфектен за завършек върху термо мазилки Diasen Diathonite. Продуктът е създаден от изцяло натурални материали, осигуряващи устойчивост, екологичност и лесен монтаж. Подходящ е за нови строежи, реконструкции и културно-исторически обекти.

Още

Diathonite Sismactive – Екологичен хоросан за структурно и термално укрепване

152.56 лв. С ДДС

Diathonite Sismactive от Diasen е екологичен хоросан на базата на глина и вар. Създаден с мисъл за реконструкция и укрепване на сгради, този продукт предоставя изключителни топлоизолационни свойства. Благодарение на своите природни съставки, той е идеалният избор за устойчивост, дълготрайност и екологичност при всеки строителен проект

Още

Diathonite Thermostep.047 – топлоизолационна подова замазка

135.19 лв. С ДДС

Diathonite Thermostep 0.47 е революционен изолационен материал за подове, който предлага изключителни предимства. С лекотата и устойчивостта на своята формула, той осигурява изолация както от студ, така и от топлина. Благодарение на своята уникална съставка от корк, той предлага водеща топло- и звукоизолация. Допълнително, Diathonite Thermostep 0.47 решава проблеми свързани с термални мостове, гарантира здравословна среда и предлага висок жизнен комфорт.

Още

DIATHONITE ACOUSTIX + – Звукоизолационна и Топлоизолационна мазилка

140.56 лв. С ДДС

DIATHONITE ACOUSTIX + e мазилка на коркова основа за звукоизолация и звукопоглъщане. Силно дишаща и подходяща за нанасяне върху тавани, заоблени повърхности, стени. NRC = 0,75 / α = 0,80.

Още

DIATHONITE EVOLUTION Топлоизолационна мазилка

173.21 лв. С ДДС

DIATHONITE EVOLUTION е топлоизолационна мазилка за вътрешни и външни работи. Изработен от корков гранулат, NHL 3.5, глина и фибри. λ = 0,045 W/mK.

Още

Lemix – глинена плоча

48.60 лв. С ДДС

LEMIX – Строенето с глина вече не е толкова трудно, бавно и мръсно! Насладете се на всички ползи на глината в един лесно-сглобяем панел.

Цената е за 1 плоча.

Още