Iso Connect Inside CL – Вътрешна лента

Надеждно разделяне на вътрешния и външния климат с висока еластичност и гъвкаво адаптиране
ISO-CONNECT INSIDE CL е изключително гъвкаво и разтегливо специално фолио, което може да се използва за свързващи фуги на прозорци, врати и панели за създаване на уплътнение, което е херметично и ветроустойчиво.
ISO-CONNECT INSIDE CL е изработен от гъвкав мек синтетичен полар. Той е самозалепващ се по цялата повърхност и има самозалепваща лента за подпомагане на монтажа. Флис фолиото създава пароизолация, която надеждно разделя вътрешния климат от външния. ISO-CONNECT INSIDE CL отговаря на изискванията на Закона за енергията на сградите GEG (EnEV е в сила на 31.10.20) и RAL „ръководство за монтаж“.

Мигновено много здраво залепване към зида. Повишена атмосфероустойчивост

Описание на продукта

ISO-CONNECT INSIDE CL е изключително гъвкаво и разтегателно фолио, което може да бъде използвано за свързващи съединения на прозорци, врати и панели, за да се създаде уплътнение, което е въздухонепроницаемо и ветроустойчиво. ISO-CONNECT INSIDE CL е направено от гъвкав мек синтетичен филц. То е самозалепващо върху цялата повърхност и има самозалепваща се лента, за да спомогне монтажа. Филцовото фолио създава бариера за парата, която надеждно разделя вътрешния климат от външния. ISO-CONNECT INSIDE CL съответства на изискванията на Закона за енергетиката на сградите GEG (EnEv беше валиден до 31.10.20) и „наръчника за монтаж“ RAL.

Приложение на Iso Connect Inside CL

ISO-CONNECT INSIDE CL се използва вътре в сградите за залепване върху свързващи съединения на прозорци; адаптира се особено добре към субстрата. Това вътрешно фолио създава надеждно уплътнение подвижни съединения. Изключително добро е за поглъщане на движенията като в същото време предлага висока якост на опън, като дори значителни движение на компонентите могат да бъдат компенсирани с това гъвкаво свързващо фолио за прозорци.

Версии

COMPLETE DUO –покритие с лепило на цялата повърхност с 2-посочен или 3-посочен разделящ лайнер и 1 самозалепваща се лента (монтаж върху прозорец). Специалните покрития са налични при поискване.

Размери

ширина: 70, 100, 140, 200, 250, 350 mm

Предимства на продукта

· висока еластичност и гъвкава адаптация, компенсира движението на съединенията
· ниска първа коравина и в същото време висока крайна якост на опън за лесно и ефективно приложение
· въздухонепроницаемо и ветроустойчиво, което дифузията на пари
· устойчив на силен дъжд и вода
· специална филцова повърхност, за да се даде възможност за полагане отгоре на гипсова мазилка, боя или паста
· със самозалепваща се лента за лесен монтаж
· съпоставете с изискванията на Закона за енергетиката на сградите (EnEV е валиден до 31.10.20) и препоръчвате на „наръчника за монтаж“ RAL
· 10-годишна функционална гаранция*
*При условията на производителя (налични при търсене).

Технически данни

Технически данни за Iso Connect Inside CL

Приложение

Субстратът за свързване на повърхността е необходимо да бъде здрав и твърд. Премахнете целия прах, разделителни състави, масло или омазняване и всякаква влага или лед. Премахнете хартиената подложка от самозалепващата лента, която уплътнявате съединенията или панелите за вратата на къщата и прозореца. След това поставете фолиото, натиснете силно надолу и трамбовайте с валяк. ISO-CONNECT INSIDE CL може също да бъде предварително монтиран в работата. В зоната, които ще бъдат покрити с мазилка, приложете лепило върху цялата повърхност. Това като ISO-CONNECT INSIDE CL е самозалепващо върху цялата повърхност, не е необходимо допълнително свързване с MS. Изисква се полимерно лепило. Прикриването на фолиото трябва да бъде широко 50 mm. На мазилка може да започне веднага след като лепилото е изсъхнало достатъчно, така че фолиото да може да издържи тежестта на мазилката. Това като има много външни влияния и повърхностни покрития, винаги тествайте малка проба, за да определите адхезивните свойства. Също така съблюдавайте бележки в инструкциите за монтаж.

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Iso Connect Inside CL – Вътрешна лента“

six + one =