Iso Connect FD Inside / Вътрешна лента

100.80 лв.199.80 лв. С ДДС

Паро и хидро изолираща лента Iso connect FD Inside с лепилен слой от двете страни, за полагане от вътрешната страна на рамката и защита на фугата между зида и прозореца/вратата.

 

Паро и хидро изолираща лента с лепилен слой от двете страни, за полагане от вътрешната страна на рамката и защита на фугата между зида и прозореца/вратата.

Едната страна изцяло лепилен слой. Другата страна- 20 мм.

Изключително гъвкава и еластична лента, с голяма якост на опън, за изолация на фуги отвътре, при монтаж на прозорци, врати и панели, осигуряваща непроницаемост на въздушни и водни пари. Тя гарантира разделяне на вътрешния от външния климат.

Тегло 1.5 кг

Приложения

ISO-CONNECT INSIDE FD Finish Complete Duo е изработена от мека синтетична материя, която има допълнителен лепилен слой от двете страни, за бърз и ефективен монтаж към рамката на прозореца. Тази материя позволява лентата да се боядисва, залепва и измазва допълнително. Поради еластичността си, тази лента е подходяща за движещи се фуги.
ISO-CONNECT INSIDE FD Finish Complete Duo се полага от вътрешната страна на прозоречната рамка и по дължината на фугата около нея. Може да залепва върху повърхности от дърво или бетон.

Предимства на продукта

  • 10 години гаранция
  • Изключителна гъвкавост и еластичност
  • Непроницаемост към водни пари
  • Специална материя, позволяваща боядисване, лепене и измазване
  • Самозалепващо покритие за бърз и ефективен монтаж
  • Отговаря на EnEV изискванията за енергийна ефективност и препоръките на “Ръководство за монтаж” RAL

Технически параметри

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Iso Connect FD Inside / Вътрешна лента”