Iso Connect FD / Външна лента

92.88лв.187.20лв. С ДДС

Лента с лепилен слой от двете страни, за полагане от външната страна на рамката на прозореца и защита на фугата между зида и прозореца/вратата.

Едната страна изцяло лепилен слой. Другата страна- 20 мм.

ISO-CONNECT OUTSIDE FD Finish Complete Duo е специална еластична лента за външно изолиране на движещи се фуги на прозорци, врати и панели. Притежава висока якост на опън и издръжливост при използване на места с изключителни движения на конструктивните елементи. Паропропускливостта на лентата позволява влагата да преминава и излиза навън от фугата. Има висока водоустойчивост и издържа на проливен дъжд.

Изчистване
Тегло 1.5 kg

Приложения

ISO-CONNECT OUTSIDE FD Finish Complete Duo е изработена от мека синтетична материя, която има допълнителен лепилен слой от двете страни, за бърз и ефективен монтаж към рамката на прозореца. Тази материя позволява лентата да се боядисва, залепва и измазва. ISO-CONNECT OUTSIDE FD притежава устойчивост на външни условия и се използва за защита на фугата от външната страна на прозореца. Лентата е много гъвкава и еластична, което позволява лесно да се наглася спрямо повърхността и да се полага върху вдлъбнати и издадени структури.

Предимства на продукта

  • Изключителна гъвкавост и еластичност
  • Висока якост на опън
  • Паропропускливост и водонепропускливост и устойчивост на вятър
  • Издръжливост към проливен дъжд
  • Специална материя, позволяваща боядисване, лепене и измазване
  • Самозалепващо покритие за бърз и ефективен монтаж
  • Отговаря на EnEV изискванията за енергийна ефективност и препоръките на „Ръководство за монтаж“ RAL

Технически параметри

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Iso Connect FD / Външна лента“