Глинена довършителна мазилка 0-2

Fasatan Eco Optima представлява дълготрайна EPDM мембрана за външно приложение, за изолация на врати и прозорци във фасадната конструкция. EPDM Fasatan Eco Optima притежава изключителна гъвкавост и механична якост.

ЦЕНА ПРИ ЗАПИТВАНЕ!

 

  Цвят

  Тъмно червен, червен, кафяв, син, сив.

  Употреба

  Използва се за нанасяне върху различни видове мазилки на закрито. Подходяща като довършителна мазилка към базовия слой. Подходяща за измазване на различни видове повърхности (дърво, камък, тухла, глина, вар и други минерални мазилки, тръстикови плочи, сламени стени, бетонни блокове, Aeroc, Fibo и др.).

  Свойства

  Глинената мазилка регулира влажността на въздуха в помещенията, поглъща топлина, инхибира образуването на мухъл, неутрализира ектромагнитното замърсяване, подтиска ехото и е подходяща за хора, страдащи от алергии. Глинената мазилка на Saviukumaja е 100% естествена и с възможност за многократна употреба. Възможно е с нея да се оформят заоблени ръбове и различни форми. Мазилката има голяма адхезия и повърхностна устойчивост.

  Основа

  Основната повърхност трябва да е здрава, издръжлива на натоварване, суха, абсорбираща, с добри лепилни свойства, и определено чиста от прах, бои и смазочни материали (масло, грес и др.). Препоръчваме да използвате тънка тръстикова подложка при измазване на дървени повърхности (плочи, ПДЧ и други видове на дървесна основа с гладка повърхност); използвайте тръстикови плочи, естествени влакнести плочи, коркови плочи или друг естествен изолационен материал. Препоръчваме да използвате плат тип зебло за подсилване на втория слой мазилка (с наслагване 7 10 см)

  Пълно техническо описание

  Техмическо описание

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за „Глинена довършителна мазилка 0-2“