Глинена довършителна мазилка 0-1

Глинените мазилки на Saviukumaja са единствените глинени мазилки, произведени в Естония и целия близък регион, които са тествани съгласно немския стандарт за земни мазилки (DIN 18947:2013 08). Съгласно стандарта, мазилките принадлежат към по-високия клас на якост S II. Нашите фини глинени мазилки включват глини с различен цвят и пясък, които са внимателно подбрани с помощта на специална крива за оценка, което да гарантира тяхната много добра функционалност и устойчивост. Фина довършителна глинена мазилка (големина на зърната 0 1 мм, суха смес).

ЦЕНА ПРИ ЗАПИТВАНЕ!

 

  Серия DEKO

  Естествени добавки: слама, ленена слама, миди, метличина, оцветен мрамор.

  Цветове

  Бял, бежов, червен, карамел, оранжев, жълт, горчица, син, сив, лилав, зелен, черен, снежно бял. Общо над 30 цвята.

  Употреба

  Използва се за нанасяне върху глинени, варови и други минерални мазилки на закрито. Подходяща за шпакловане на гипсокартон, гипсофазер, както и други плочи от естествени материали.

  Свойства

  Глинената мазилка регулира влажността на въздуха в помещенията, поглъща топлина, инхибира образуването на мухъл, неутрализира ектромагнитно замърсяване, подтиска ехото и е подходяща за хора, страдащи от алергии. Глинената мазилка на Saviukumaja е 100% естествена и с възможност за многократна употреба. Възможно е да се оформят заоблени ръбове и различни форми. Мазилката има голяма адхезия и повърхностна устойчивост. Не са използвани пигменти във фината мазилка, а вместо това са използвани глини с различни цветове.

  Пълно техническо описание

  Техническо описание

  Отзиви

  Все още няма отзиви.

  Напишете първия отзив за „Глинена довършителна мазилка 0-1“