Глинена Боя от UKU

Глинена боя UKU е 100% натурална и е произведена със слънчева енергия. За широката гама от цветове са използвани разнообразни глинени прахове и висококачествени пълнители за постигане на лесно нанасяне и отлични резултати. 

ЦЕНА ПРИ ЗАПИТВАНЕ!

 

Грешка: Формулярът за контакт не е намерен.

Глинената боя от UKU е екологичен продукт, направен изцяло от естествени материали.

Тези бои са подходящи за боядисване на различни вътрешни повърхности (дървени повърхности, гипскартон, камък, тухла, глина, вар, др. минерални мазилки, бетонни блокове, Aeroc, Fibo, др.). Не са подходящи за влажни помещения (мазета, душ зони), също и за гланцови неабсорбиращи повърхности (стъкло, метал, др.).

Предлага се в различни цветове: Бял, снежно бял, оранжев, горчица, сив, лилав, жълт, червен, син, бежов, карамел, зелен, черен. Общо над 30 цвята. Допълнително глинената боя може да бъде тонирана с естествени пигменти и глинените бои може да бъдат смесвани за създаването на нови нюанси.

Свойства на тази глинена боя

Глинената боя е без мирис и не съдържа органични летливи съединения или синтетични лепила и консерванти. Глинената боя не пречи на задържането на водни пари на основата, лесна е за нанасяне и е подходяща за вътрешни стени и тавани. Обработените с глинени цветове повърхности са матови, пастелни и не отразяват светлината. Глинената боя има добра покривност и добавя индивидуалност към гладките повърхности, оставяйки лека текстура на повърхността. Глинената боя инхибира мухъла и е подходяща за страдащи от алергии.

Преди Употреба, подготовка на основата

Основата трябва да е суха, абсорбираща и почистена от прах, боя (акрилна, маслена, др. неабсорбиращи гладки, лъскави бои) и лубриканти (масла, грес, др.)

 

Пълно техническо описание

Техническо описание

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Глинена Боя от UKU”