GE 1200 Силиконов уплътнител

Original price was: 30.00 лв..Current price is: 13.20 лв.. С ДДС

Доказан във времето, SCS 1200 е продукт на General Electric. Еднокомпонентния силикон стъкло-стъкло ще свърши страхотна работа!

Изчерпан

Описание

Уплътнете строителните фуги срещу дъжд, въздух и шум. Силиконовят строителен уплътнител SCS1200 се използва за уплътняване на строителни фуги срещу дъжд, въздух и шум. Този уплътнител ефективно изолира връзките на строителни материали и придава непрекъснатост на структурата. Използва се също така за уплътняване на окачени стени, стълбове и други фуги на строителни конструкции, както и за остъкляване на стоманени и алуминиеви прозорци, боядисани и пластмасови дървени прозорци, вътрешни стъклени прегради и покривни прозорци.
Този уплътнител създава постоянни, водоустойчиви връзки в комбинация със стъкло, керамика, стомана, гранит, алуминий и много пластмаси и боядисани повърхности.
Успешно е запечатал много конструкции след повреда на други уплътнители. Използва се в приложения за поддръжка, запечатване около климатици, вентилационни отвори или други стени, както на закрито, така и на открито. Идеален, когато се изискват дълъг живот, надеждност и стабилно уплътнение.

ПРЕДИМСТВА И ПРЕДИМСТВА на SCS 1200 

 

Издръжливост на силикона
– Втвърденият силикон осигурява отлична дълготрайна устойчивост на естествени атмосферни влияния, влажност и високи и ниски температури с незначителна промяна в еластичността.
Време за бързо излекуване
– Технологията за бързо втвърдяване минимизира времето за безлепване и втвърдяване (в сравнение с други химии на уплътнители).

ПРИЛОЖЕНИЕ

Адхезия без грунд
– Свързва се с много конвенционални основи и покрития, включително стъкло, стъклени покрития, керамични фритти, флуорополимерни и прахово боядисани бои, преобразуващи покрития и анодизиран алуминий (Momentive препоръчва тестване на всички субстрати за адхезия без грунд).
– SCS1200 Строителен силиконов уплътнител за остъкляване може да се използва в приложения за структурно остъкляване.
– SCS1200 може да се използва като продукт за уплътняване на атмосферни влияния за остъкляване с общо предназначение, челно остъкляване и за високи стъклени укрепени лоби системи.
– SCS1200 е успешно тестван в приложения за защитно остъкляване и може да се използва в такива приложения.
– SCS1200 може да се използва за запечатване на климатици, вентилационни отвори или други отвори в стената като стъклени блокове, метални/пластмасови табели и морски хардуер.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Втвърдена термична стабилност
– Веднъж втвърден, материалът остава напълно еластичен в температурен диапазон от -55°F (-48°C) до 400°F (204°C).
Предпазни мерки
– Този материал изисква атмосферна влага, за да се втвърди от паста до каучук и може да не постигне изброените крайни втвърдени свойства, когато се използва в проекти или приложения, където силиконът е капсулиран и без достъп до атмосферна влага.
– Някои материали, които изпускат пластификатори или масла, могат да причинят обезцветяване на повърхността на уплътнителите. При запечатване към или над предмети като гумирани уплътнения, материали на битумна основа, продукти на бутилова или маслена основа, маслени дървени материали, ленти и др.
– Momentive Performance Materials препоръчва да се направи тест за съвместимост преди употреба, за да се потвърди уместността на използването на тези материали при контакт един с друг.

ОПРОВЕРЖЕНИЕ

Ограничения SCS1200 не се препоръчва и не трябва да се използва или прилага в следните приложения: * В приложения за структурно остъкляване, освен ако Momentive Performance Materials не е прегледал магазинните чертежи за приложимост и е извършил тестове за адхезия и съвместимост върху субстрати на проекта, дистанционни материали и всички придружаващи аксесоари. Прегледът и тестването се извършват на база проект по проект. Не се дава общо одобрение от Momentive Performance Materials за приложения за структурно остъкляване. Насоките за индустрията за структурно остъкляване (ASTM C 1401) предполагат, че чертежите и детайлите трябва да бъдат прегледани от всички страни, участващи в производството на SSG система и за всеки строителен проект. * Огледала. * Мокри, влажни, замръзнали или замърсени повърхности. * Зидария, камък, мрамор, олово, поцинкован метал, гол метал или повърхности, подложени на корозия. * Структурно лепило при залепване на някои видове IG модули. Свържете се с техническите служби на Momentive за насоки. * При изключително горещи или студени условия (вижте раздела Прилагане на уплътнител за повече информация). * Хоризонтални палуби, вътрешен двор, алея или терасови фуги, където се срещат абразия или физическо насилие. * Когато се желае боядисване. Вместо това помислете за използването на SCS7000 Paintable weathersealant. * Технически услуги за контакт Momentive за приложения, при които уплътнителят се използва под вода или в непрекъснат контакт с вода.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “GE 1200 Силиконов уплътнител”