Абонирайте се за нашия бюлетин и получете 10% отстъпка!

Diathonite Sismactive – Екологичен хоросан за структурно и термално укрепване

152.56 лв. С ДДС

Diathonite Sismactive от Diasen е екологичен хоросан на базата на глина и вар. Създаден с мисъл за реконструкция и укрепване на сгради, този продукт предоставя изключителни топлоизолационни свойства. Благодарение на своите природни съставки, той е идеалният избор за устойчивост, дълготрайност и екологичност при всеки строителен проект

Въведение в Diathonite Sismactive

Diathonite Sismactive – Екологичен хоросан за структурно и термално укрепване


Описание:

Diathonite Sismactive е иновативен продукт от портфолиото на известната италианска фирма Diasen. Това е екологично чист хоросан, предназначен за структурно и термално укрепване на сгради и други строителни обекти.

Характеристики:

 1. Екологичен: Произведен от природни материали, които не навредят на околната среда.
 2. Структурно укрепване: Повишава устойчивостта на сградите срещу различни външни фактори, включително сеизмични въздействия.
 3. Термално укрепване: Предлага отлична топлоизолация, което спомага за по-добрата енергийна ефективност на сградите.
 4. Дълготрайност: Гарантира дълъг експлоатационен живот и устойчивост на въздействията на времето.

Приложение:

Diathonite Sismactive е идеален за:

 • Реконструкция на стари сгради
 • Укрепване на сгради в сеизмично активни райони
 • Подобряване на топлоизолационните свойства на нови и съществуващи сгради

Защо да изберете Diathonite Sismactive?

Diasen е водеща италианска фирма с дългогодишна история и доказан опит в сферата на строителните материали. Diathonite Sismactive е резултат от непрекъснати изследвания и иновации, с цел предоставяне на най-качествените продукти на своите клиенти. Като дистрибутор на Diasen в България, ние сме горди да ви представим този продукт, който комбинира екологична чистота с отлични строителни характеристики.

За повече информация или консултации, не се колебайте да се свържете с нас!

Какво прави

Diathonite Sismactive

изключителен?

Diathonite Sismactive от Diasen е уникален продукт по ред причини. Ето някои от най-изразените характеристики, които го правят изключителен:

 1. Комбинирани функции: Рядко една и съща смес може да предложи и структурно, и термално укрепване. Diathonite Sismactive съчетава двете тези ключови характеристики, което го прави подходящ за широк спектър от приложения.
 2. Екологичност: В днешно време все повече строителни материали се произвеждат с оглед на екологичността. Но Diathonite Sismactive изпъква със своята абсолютна екологична чистота, като е произведен от природни съставки, които не навредят на околната среда.
 3. Защита от сеизмични активности: Малко са продуктите на пазара, които могат да укрепят сгради в сеизмично активни райони. Diathonite Sismactive е разработен специално за тази цел, предоставяйки допълнителна сигурност и устойчивост.
 4. Енергийна ефективност: Термалната изолация, която предлага Diathonite Sismactive, помага за намаляване на разходите за отопление и климатизация, като същевременно поддържа комфортни условия в помещенията през всички сезони.
 5. Произход от утвърден производител: Diasen е компания с дългогодишна история и репутация в областта на строителните материали. Тяхното непрекъснато стремеж към иновации и качество гарантира изключителните свойства на Diathonite Sismactive.

В комбинация с тези характеристики, Diathonite Sismactive се превръща в предпочитан избор за много строители и архитекти, търсещи надеждни и устойчиви решения за своите проекти

 

.

Заключение

Diathonite Sismactive от Diasen е повече от просто хоросан; това е революционен продукт, който задава нови стандарти в строителството. Съчетавайки структурната сила, термалната защита, сеизмичната устойчивост и екологичността, той представлява идеалния избор за всеки, който иска да инвестира в дълготрайност, безопасност и ефективност. Нека вашият проект бъде подкрепен от качеството и иновациите на Diasen. Изберете Diathonite Sismactive и поставете здрава основа за бъдещето!.

Сила на натиск 

Клас M10

10N/mm

Празнините и разстоянията в шпакловката позволяват абсорбиране и извеждане на влага и кондензация.

Сертифициран от CAM

Най-доброто решение от екологична гледна точка през целия животен цикъл на сградата, като се взема предвид наличността на пазара

Топлопроводимост

λ = 0,065 W/mK

Екстремно ниската стойност на ламбда подразбира изолация както от студ, така и от топлина, затова решава проблеми свързани с термални мостове и гарантира здравословна среда и висок жизнен комфорт.

Термална дифузност

0.124 mm²/s

Ниската стойност на дифузивност (α) указва на висока степен на изолация от топлина и по този начин осигурява по-голям комфорт и икономии при охлаждането през лятото.

Клас на негоримост

А1

Класифициран в клас A1 съгласно стандарта UNI EN ISO 13501-1. Няма генериране на пламъци и няма излъчване на дим.

Дишаща способност

Ниско съдържание на ЛОС (летливи органични съединения). Устойчиво. Материалът е сертифициран за ниски емисии на летливи органични съединения в околната среда.

.

Разходна норма 

6 кг / м2 за 1 см дебелина

Количество в опаковка

25 кг

За сваляне

Sismactive_18x18_EN_web

ST142EN22262804 -Diathonite Sismactive

Линк към сайта на производителя:  https://www.diasen.com/en/diathonite-sismactive/

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Diathonite Sismactive – Екологичен хоросан за структурно и термално укрепване”