Абонирайте се за нашия бюлетин и получете 10% отстъпка!

Diathonite Deumix + 20 кг – мазилка против изсолване на стени

98.40 лв. С ДДС

Diathonite Deumix + е иновативен продукт, комбиниращ вар, корк, глина и хидравлична вар за ефективно управление на влагата и реставрация на стени. С неговата висока паропропускливост, термична устойчивост и сертификации за устойчивост, той обещава сухи, топли и здравословни пространства.

Diathonite Deumix + – Откриване на революцията във възстановяването на стени и управлението на влагата

Открийте Deumix+, иновативно решение, създадено за оптимално управление на влагата и възстановяване на стени. Съчетавайки мощта на вар, корк, глина и хидравлична вар (NHL5), Diathonite Deumix+ представлява епитом на иновация, предлагащ несравнима дишаемост, термична устойчивост и устойчивост.

Характеристики и предимства:

Ненадмината дишаемост: С впечатляващ коефициент на паропропускливост (μ = 4), Deumix+ гарантира, че вашите стени винаги са сухи, преодолявайки проблема с влажността и влагата. Насладете се на среда, в която стените дишат свободно, насърчавайки здравословно и удобно пространство.

Надмината порозитет: С порозитет от 71,64%, Deumix+ е изключителен в абсорбирането и премахването на влагата и кондензацията. Бъдете свидетели на преобразяването на вашите стени в самостоятелни единици, които управляват влагата с грация и ефикасност.

Бърза абсорбция чрез капиларност: Категоризирана под W0, мазилката показва бърз механизъм за изхвърляне на влагата. В свят, където влажните стени са минало, а сухите, уютни интериори стават ежедневна реалност.

Ненадмината термична устойчивост: С оценка за термичен комфорт от 0,125 m²K/W, изпитайте стени, които не само остават сухи, но и допринасят за атмосфера на топлина и комфорт.

Оптимизирана термична проводимост: Ниска термична проводимост от λ = 0,080 W/mK гарантира минимално образуване на междинна кондензация и спомага за енергийната ефективност.

Устойчивост и здравина: Със сгъстяваща сила от 3,11 N/mm², Deumix+ символизира здравина и дълготрайна природа. Обагрете своето пространство с решение, което издържа на времето.

Огнеустойчив: Клас A1 по огнеустойчивост гарантира, че няма генериране на пламъци и емисия на дим.

Сертификации и съответствия:

Deumix+ е обогатен с сертификации за устойчивост, отразяващи неговия нисък екологичен отпечатък и принос за по-здравословни пространства, качество на въздуха, термичен комфорт и спестяване на енергия. Престижните маркировки CE и UKCA свидетелстват за спазването на продукта с европейските и британските стандарти за строителство.

Приложения:

Diathonite Deumix+ е предпочитаният избор за възстановяване и управление на влагата на стени, засегнати от възходяща влажност и солеви отлагания. Неговите дишащи и капилярно активни свойства гарантират бърз транспорт на излишната влага от стената към повърхността, където тя се изпарява безвредно.

Защо да изберете Diathonite Deumix +:

  • Версатилно приложение: Идеален за вътрешни и външни твърди каменни или зидарски стени.
  • Устойчивост на компресия: Структурна цялост, която устоява на предизвикателствата на времето.
  • Хидрофобни свойства: Произведение, което не се променя от цикличните вариации на влажността.
  • Предотвратява солеви отлагания: Забравете за проблемите с ефлоресценция.
  • Съвместимост: Работи безпроблемно с варови и силикатни минерални покрития.

Осилете вашите стени с Deumix +

Стъпете в свят, където стените не са просто структурни единици, а самостоятелни екосистеми, излъчващи комфорт, безопасност и устойчивост. С Diathonite Deumix+, прегръщате революция, в която иновацията, ефективността и естетиката се сливат, за да преопределят парадигмите на възстановяване на стени и управление на влагата.

За повече информация или за поръчка, свържете се с нас днес!

Бележка: Винаги се уверете, че сте прочели насоките за приложение на продукта и инструкциите за безопасност преди употреба.

Сертификати на Diathonite Deumix +

Diathonite Deumix+ е оборудван с редица сертификати, които подчертават неговата качественост, безопасност и устойчивост. Ето подробности относно някои от сертификатите, които продуктът притежава:

Сертификации за устойчивост

Този продукт е оценен и одобрен за нисък екологичен отпечатък, което означава, че във всички фази на неговия животен цикъл той е екологично устойчив. Сертификатът признава, че Diathonite Deumix+ спомага за по-здравословни пространства, чист въздух, по-добър термичен комфорт и спестяване на енергия.

CE Маркировка

Този маркировка идентифицира Diathonite Deumix+ като продукт, който съответства на европейските стандарти за строителство и правилата, управляващи неговото разпространение и употреба. Тя е гаранция за качество и безопасност в рамките на Европейския съюз.

UKCA Маркировка

Тази маркировка е аналог на CE маркировката, но е специфична за Обединеното кралство. Тя потвърждава, че продуктът съответства на британските стандарти за строителство и правилата, които управляват неговото разпространение и употреба след Brexit.

Приложение и безопасност

Diathonite Deumix+ е оптимален за възстановяване и управление на влажността на стени, засегнати от възходяща влажност и солеви отлагания. Продуктът е тестван и сертифициран за неговите впечатляващи свойства на дишаемост, капилярна активност и огнеустойчивост (Клас A1), което го прави изключителен избор за всякакви строителни и реставрационни проекти.

Тези сертификации не само потвърждават качеството и безопасността на Diathonite Deumix+, но също така подкрепят неговата ефективност и надеждност в различни приложения и условия. Осигурете на вашите стени оптимална защита и дълготрайна устойчивост с увереността, че използвате продукт, който е тестван и одобрен според най-високите стандарти.

 

Вижте продукта и на сайта на производителя, Диасен от Италия https://www.diasen.com/en/diathonite-deumix-plus/

За четене, може да посетите и статията за продукта:

 

Технически данни и други документи за продукта:

ST132EN23151806 – Diathonite Deumix+

 

 

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Diathonite Deumix + 20 кг – мазилка против изсолване на стени”