Corotop 100 Light – трислойна водоустойчива, предпазна мембрана за вентилируеми фасади и подпокривни конструкции с висока пропускливост на водни пари

Corotop 100 Light трислойна водоустойчива, предпазна мембрана за вентилируеми фасади и подпокривни конструкции с висока пропускливост на водни пари

 

Важна роля за качеството на една сграда, за енергийната ефективност и защита срещу климатични влияния – дъжд, сняг, вятър, влага, както и срещу образуването на конденз, заема правилният избор и полагане на изолацията.

 

 

С оглед търсенето от страна на пазара на по-икономични и добре работещи решения за изолация на сгради с вентилируеми фасадни обшивки – Силико и Corotop предлагат на пазара икономичната версия на флагмана Corotop Open 200, осигуряващи защита от неблагоприятния въздушен поток, атмосферна влага и най-висока потребителска стойност, по отношение на комфорт, качество и здравословна среда.

Представяме Ви Corotop 100 Light – трислойна, с висока пропускливост на водни пари мембрана, разработена с цел ефективна защита за подпокриви конструкции и вентилируеми фасади. Мембраната осигуряват ефективна защита срещу климатични влияния – дъжд, сняг, вятър, влага

Трислойна, с висока пропускливост на водни пари, водоустойчива предпазна мембрана за вентилируеми фасади, подпокривни конструкции и вертикални конструкции на стени.

Продуктът е изработена от лек материал, които е лесен за монтаж.

Corotop 100 Light повишава комфорта и енергийната ефективност, като елиминира загубата на топлината и температурните разлики, които се наблюдават по стените и покрай прозорците.

Освен по външни стени на сгради и фасади от дървена или стоманена конструкция и в къщи, мембраната е подходяща за полагане заедно с изолация от каменна/стъклена вата и под фасадни сайдинг системи (дървени, PVC, фибростъкло, др.)

 

 

 

 

 

 

 

 

За прикрепвяне и уплътняване на мембраната към конструкцията, препоръчваме допълнителните ленти Corotop Fix  и Corotop Mix, които притежават отлични лепилни свойства, подходящи са за гладки и грапави поврхности и ефективно предпазват и отстраняват нараняванията на целостта на мембраната.

Повече информация и подробности относно останалите всички видове подпокривни, фасадни, интериорни мембрани, лепенки и консумативи, които предлагаме може да откриете на нашия сайт – https://silico-bg.com

За консултация и технически съвет относно продуктите, позвънете на посочените за контакт телефони.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *