Абонирайте се за нашия бюлетин и получете 10% отстъпка!

BLOWERPROOF® LIQUID – Иновативна Херметична Мембрана за Високоефективна Пароизолация и Защита от Радон

180.00 лв. С ДДС

Blowerproof е високоефективно покритие, предназначено за осигуряване на въздухонепроницаемост в сгради. То се нанася лесно и след изсъхване образува гъвкава, непроницаема мембрана, която предотвратява проникването на въздух и влага. Blowerproof е подходящ за употреба върху различни повърхности, включително бетон, зидария и дърво, и е идеален за подобряване на енергийната ефективност и комфорта в съвременните сгради. Освен това, продуктът е сертифициран за устойчивост на радон и пароизолация, като по този начин допринася за здравословната среда вътре в сградите.

Описание

BLOWERPROOF® LIQUID е херметична мембрана и пароизолация, която след изсъхване образува гъвкава мембрана със силна адхезия към различни основи като бетон, зидария, тухли, блокове, мазилка/замазка, инженерни дървени плоскости, ленти, мембрани, алуминий, стомана и PVC. Продуктът е дисперсия на водна основа без органични разтворители и може да се нанася с машина за пръскане, валяк или четка. Използва се за постоянна херметичност в различни приложения като съединения под/стена, стена/стена, стена/таван, външни стени и стени/покриви. Също така, продуктът функционира като интелигентна пароизолация и е подходящ за директно нанасяне върху изолационни материали. BLOWERPROOF® LIQUID е сертифициран като интелигентна пароизолация с постоянна херметичност и бариера срещу радон от BBA и Института за пасивни къщи.

BLOWERPROOF® LIQUID изсъхва и образува гъвкава херметична мембрана и пароизолация със силна адхезия към основата, действа и като бариера срещу радон. BLOWERPROOF® LIQUID може да се нанася с машина за пръскане, валяк или четка.

Подходящите основи включват бетон, зидария, тухли, блокове, мазилка/замазка, инженерни дървени плоскости, ленти, мембрани, алуминий, стомана и PVC. BLOWERPROOF® LIQUID е дисперсия на водна основа без органични разтворители. Изсъхналият материал може да се изхвърли като неопасен отпадък.

BLOWERPROOF® LIQUID се прилага за постоянна херметичност в следните приложения:

 • Съединения под/стена, стена/стена и стена/таван или цялостни стени.
 • Стени и подове, външни стени
 • Съединения за стени/покриви (стоманени платформи)

BLOWERPROOF® LIQUID също функционира като интелигентна пароизолация и е подходящ за директно нанасяне върху изолационни материали. Налична е подробна таблица на стойностите на Sd и G за анализ на риска от конденз.

BLOWERPROOF® LIQUID се прилага (в основи) като бариера срещу радон.

Предимства на продукта

BLOWERPROOF® LIQUID е сертифицирана като интелигентна пароизолация с постоянна херметичност и бариера срещу радон от BBA и Института за пасивни къщи.

 Интелигентната пароизолация на BLOWERPROOF® LIQUID предотвратява преноса на влага към обработената повърхност (Sd: 20 – 30), но позволява на излишната влажност да излезе (BBA). (BBA)

Характеристики на Blowerproof Liquid

 • Разходна норма: 0,5 до 1 kg/m2(в зависимост от основата)
 • Плътност: +/- 1,2 kg/l
 • Температура на околната среда и повърхността на основата по време на нанасяне и сушене: > 5 °C.
 • Предлагани цветове:
  • синьо (изсъхва до черно херметично покритие)
  • бяло (изсъхва до бяло херметично покритие)
 • Време на сушене: 24 до 72 часа в зависимост от температурата на основата, влажността на въздуха, нанесения слой

плътност и вентилация.

 • Съхранение: 5 – 20 °C; съхранявайте на сухо място, без пряка слънчева светлина; срок на годност:

12 месеца от датата на производство, в оригинална неотворена опаковка. Вижте подробности на опаковката.

Опаковка

10 kg кофи – палет: 44 х 10 kg

120 kg варели – палет: 4 х 120 kg

 

 

За сваляне

Техническа карта на продукта:

BLOWERPROOF LIQUID СПЕЦИФИКАЦИЯ НА ПРОДУКТА

Въздухоплътност на връзката межди стената и пода.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “BLOWERPROOF® LIQUID – Иновативна Херметична Мембрана за Високоефективна Пароизолация и Защита от Радон”