Argatherm – “топла” варова финишна мазилка

87.96 лв. С ДДС

Argatherm от Diasen: Лек шпакловъчен състав на база вар, разработен с фина минерална структура, предлагащ изключителна топлоизолация и дишащи свойства. Идеален за вътрешно и външно приложение, Argatherm е перфектен за завършек върху термо мазилки Diasen Diathonite. Продуктът е създаден от изцяло натурални материали, осигуряващи устойчивост, екологичност и лесен монтаж. Подходящ е за нови строежи, реконструкции и културно-исторически обекти.

Argatherm

Нека имаме топли стени

Полугладка мазилка на база вар

Полугладката мазилка на база вар е идеалният избор за завършек на вашия интериор или екстериор. Благодарение на естествените качества на варя, тази мазилка не само придава изтънчен и стилен завършек, но също така гарантира дишаща и здравословна среда в помещението.

Варта като основен компонент помага за регулиране на влажността, предотвратява появата на плесени и бактерии и предоставя естествена защита срещу външни фактори. С полугладката си текстура, този продукт създава уникален и атрактивен визуален ефект, който е лесен за нанасяне и поддръжка.

Без значение дали реновирате старо здание или създавате нов интериорен дизайн, полугладката мазилка на база вар е идеалното решение за дълготрайен и естествен завършек

Финишна мазилка Продукти за възстановяване, изравняване, подравняване и подготовка на всякакъв вид повърхности. Предназначени за завършек на традиционни и декоративни вътрешни или външни мазилкови повърхности.

Разходна норма:

1,20 кг/м2 Стойност за дебелина от 1 мм – При мазилки Diathonite препоръчваме дебелина поне 3 мм.

Толерантност: ±10%

Опаковка

Торба 25 кг.

Време за изсъхване

7 дни

Стойност при температура от 23°C/74,3°F и влажност 50%

Нанасяне 

  • Ръчно
  • Машина за мазилка (Препоръчваме използването на предварително смесени модели и да обърнете внимание на размера на монтираната дюза. За повече информация, моля, свържете се с обслужването на клиенти)

Особености Argatherm е облекчен финализиращ шпакловъчен състав с много фини разширени минерални пълнители и микропореста вътрешна структура, които придават на продукта изключителна лекота и важни топлоизолационни свойства.

Къде да го използвате Argatherm се използва вътрешно или външно, обикновено като шпакловка и финализираща мазилка върху термо мазилки Diasen Diathonite. Когато се прилага върху Diathonite, друга подготовка на повърхността не е необходима. Подходящ е за нови строежи и реконструкции, включително реставрация на културно-исторически и защитени сгради. Argatherm също така е съвместим с други мазилки на база вар или цимент (нови или стари) и водоустойчивата система на Diasen – Watstop.

Термична проводимост: 0,128 W/mK (категория T2) Размер на зърната: 0 – 0.6 mm Коефициент на пропускливост на водния пара (μ): < 15 Съпротивление на компресия: клас R2 Реакция при пожар: клас A1

Предимства Защо да изберете Argatherm:

  • Изцяло натурални материали
  • Лесно смесване. Не е нужно специално обучение
  • Дишащ (пропуска воден пара), регулира влажността и предотвратява растежа на плесени
  • Добрите термични свойства подобряват изолацията на конструкциите
  • Монтажът е изключително прост и бърз
  • Позволява ви да коригирате всякакви несъвършенства в основата
  • Е устойчив и екологичен, без опасни компоненти
  • Хомогенен външен вид с много лека шероховатост

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Argatherm – “топла” варова финишна мазилка”