Acrilid Protect Coating от Diasen 20 кг

553.88 лв. С ДДС

Acrilid Protect Coating от Diasen – иновативно покритие за вътрешни и външни повърхности, предлагащо водоустойчивост, дишаемост и устойчивост на солени и морски среди. Идеално за защита и украса на вашите сгради.

Acrilid Protect Coating от Diasen – Висококачествено Покритие за Вътрешни и Външни Повърхности

Открийте иновативното решение на Diasen – Acrilid Protect Coating, специално разработено за осигуряване на надеждна защита и естетичен завършек на вътрешни и външни повърхности. Това многофункционално покритие се отличава със своите уникални свойства като водоустойчивост, дишаемост и устойчивост на атмосферни условия, което го прави идеален избор за морски райони и други агресивни среди.

Подробно описание на продукта: 

Acrilid Protect Coating е високопроизводително покритие, предназначено за приложение както на вътрешни, така и на външни повърхности. Създадено на латексова основа, то предлага отлична устойчивост на соли, типични за морските райони. Продуктът се характеризира с висока еластичност, дишаемост и способност да отблъсква водата, като по този начин предотвратява проникването на дъждовна вода в структурите и бори карбонизацията на бетона, причинена от атмосферни агенти. Acrilid Protect Coating е идеален за защита на фасади и вътрешни стени, особено в области със солен въздух.

Технически характеристики:

  • Разходна норма: 0.30 кг/м²
  • Опаковка: 20 кг пластмасова кофа
  • Време за изсъхване: 5 часа при +23°C и 50% относителна влажност
  • Приложение: Може да се нанася с безвъздушен спрей, четка или валяк.

Приложение и употреба 

Покритието е подходящо за разнообразни приложения, включително защита на външни фасади, вътрешни стени, както и за употреба в морски и други агресивни среди. Предоставя ефективна защита срещу UV лъчи, влага и солен въздух, като същевременно осигурява естетичен и траен завършек.

Предимства:

  • Висока еластичност и устойчивост на атмосферни агенти
  • Отлична водоустойчивост и дишаемост
  • Устойчивост на UV лъчи и солен въздух
  • Лесен и бърз за нанасяне, без разтворители

Заключение

Изберете Acrilid Protect Coating от Diasen за надеждна защитна вашите проекти, предлагайки съвременен дизайн и изключителна функционалност. Това е идеалното решение за всеки, който търси висококачествено и устойчиво покритие за своите сгради и помещения, независимо от техния географски район.

За сваляне

Посетете официалния сайт на производителя и открийте пълната техническа информация.

Acrilid Protect Coating

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Acrilid Protect Coating от Diasen 20 кг”